Den Braven Zwaluw Silicone-NO

  € 7,75
  Adviesprijs €7,95
  • Merk   Den braven
  • Maat   310 ml
  Huidige selectie Den Braven Zwaluw Silicone-NO 310 ml    Wit    Verkrijgbaar in wit, zwart, grijs,jasmijn en transparant   


  Omschrijving

  Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Zwaluw Silicone-NO is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton en metselwerk, aansluitvoegen, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in. Houdbaarheid in ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats. 

  Documenten

  Specificaties

  • Merk   Den braven
  • Maat   310 ml
  • Kleur   Wit
  • Overig info   Verkrijgbaar in wit, zwart, grijs,jasmijn en transparant

  Toegevoegd aan offerteaanvraag

  Den Braven Zwaluw Silicone-NO 310 ml wit

  Den Braven Zwaluw Silicone-NO
  7,75


  Sluiten

  Ik weet de kleurnaam of -code

  Vermeld hieronder uw kleurcode en eventueel de collectie(waaier) naam.  Bevestigen

  Ik wil een kleur selecteren

  Hieronder kunt u een keuze maken voor een bepaalde serie kleuren, vervolgens worden de kleuren ingeladen en kunt u een keuze maken. Niet al onze waaiers staan op de site . Vind u uw kleurcode niet terug in een van de vermelde waaiers ,gebruik dan het veld bij ik weet mijn kleurcode, we mengen meer dan 100.000 kleuren.